!live
Počasie
+421 42 468 1890 recepcia@certov.eu
Adrenalín na ebikoch a ekolobežkách, zima, lyžovačka, Silvester

PREDAJ ZIMNÝCH POBYTOV SILVESTROVSKÉ POBYTY


Zadovážili sme na 40ks nových elektrokolobežiek a elektrobicyklov. Naši hostia môžu využiť adrenalínové zážitky počas pobytu.

Pozývame aj externých návštevníkov do našich bazénov a sáun.

Terasu otvárame podľa počasia.

Viac info na recepcia@certov.eu,
alebo +421 424681890


 


 

opýtaŤ sa 
  Zavolať Rezervovať

Zásady ochrany osobných údajov

 

GDPR  Zásady ochrany osobných údajov

 

Prevádzkovateľ osobných údajov: Wellness hotel Čertov,s.r.o., Lazy pod Makytou 1115, 020 55, IČ: 36358479, (ďalej len „prevádzkovateľ“) poskytuje za účelom dodržiavania spravodlivosti a transparentnosti voči dotknutým osobám toto oboznámenie dotknutej osoby o spracovaním osobných údajov podľa článkov 13. a 14. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a § 19 Zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov pod názvom:

 

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

A., Účel spracúvania osobných údajov v účtovných dokladoch

V rámci činnosti dochádza k spracúvaniu osobných údajov za účelom vedenia agendy potrebnej k splneniu zákonnej povinnosti prevádzkovateľa pri spracúvaní účtovných dokladov. Dotknutými osobami sú: fyzické osoby Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko, titul, adresa trvalého pobytu, adresa prechodného pobytu, telefónne číslo, e-mailová adresa, dátum narodenia, druh a číslo dokladu totožnosti, podpis, číslo bankového účtu fyzickej osoby Právny základ spracúvania osobných údajov tvoria: • Zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov • Zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov • Zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov • Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov • Zákon č. 152/1994 Z. z. o sociálnom fonde a o zmene a doplnení zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov Kategórie príjemcov: Daňový úrad - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle: Zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, Súdy, OČTK -spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Zákona 301/2005 Z. z. trestný poriadok v znení www.certov.eu neskorších predpisov, Zákona č. 162/2015 Z. z. správny súdny poriadok v znení zákona č. 88/2017 Z. z., Zákona č. 125/2016 Z. z., Zákona o niektorých opatreniach súvisiacich s prijatím Civilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku a Správneho súdneho poriadku a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Oprávnený orgán štátu - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Všeobecného nariadenia o ochrane údajov. Lehoty na vymazanie osobných údajov: Vaše osobné údaje uchovávame v zmysle osobitného predpisu a platného Registratúrneho plánu a poriadku zverejneného na webovom sídle v sekcii Ochrana osobných údajov.

 

B., Účel spracúvania osobných údajov v Evidencii došlej a odoslanej pošty a v správe registratúry:

V rámci činnosti dochádza ku spracúvaniu osobných údajov pri evidencii došlej a odoslanej pošty a úkony spojené so správou registratúry. Dotknutými osobami sú: fyzické osoby – adresáti, zamestnanci Zoznam osobných údajov: rodné číslo, meno, priezvisko, titul, adresa, názov organizácie, pracovné zaradenie, e-mailová adresa, predmet a obsah pošty Právny základ spracúvania osobných údajov: • Zákon č. 395/2002 Z.z. o archívoch a registratúrach a o doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov • Zákon č. 305/2013 Z.z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov • Zákon č. 369/1990 Z. z. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov Kategórie príjemcov: Ministerstvo vnútra SR - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle: Zákona č. 369/1990 Z. z. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov. Zákona č. 395/2002 Z. z. o archívoch a registratúrach a o doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, Súdy, OČTK -spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Zákona 301/2005 Z. z. trestný poriadok v znení neskorších predpisov, Zákona č. 162/2015 Z. z. správny súdny poriadok v znení zákona č. 88/2017 Z. z., Zákona č. 125/2016 Z. z., Zákona o niektorých opatreniach súvisiacich s prijatím Civilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku a Správneho súdneho poriadku a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Oprávnený orgán štátu - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Všeobecného nariadenia o ochrane údajov www.certov.eu Lehoty na vymazanie osobných údajov: bežná korešpondencia – 3 roky, registratúrny denník 10 rokov

 

C., Účel spracúvania osobných údajov v evidencií ubytovaných hostí a v evidencii cudzincov

V rámci činnosti dochádza ku spracúvaniu osobných údajov za účelom evidencie hotelových služieb, hotelových hostí, rezervácia izieb, evidencia osobných údajov v hotelovom systéme a evidencia hostí - cudzincov Dotknutými osobami sú: Klienti – ubytovaní hostia Zoznam osobných údajov: Meno, priezvisko, titul, bydlisko, číslo občianskeho preukazu, Meno, priezvisko, titul, bydlisko, číslo občianskeho preukazu ďalších ubytovaných hostí, meno, priezvisko, titul, dátum a miesto narodenia cudzinca, štátna príslušnosť, trvalý pobyt v domovskom štáte, účel cesty do Slovenskej republiky, číslo pasu, vízum: druh, číslo, platnosť, názov a adresa ubytovacieho zariadenia v SR, spolucestujúce deti, dĺžka pobytu na Slovensku, telefónne číslo, emailový kontakt Právny základ spracúvania osobných údajov: • Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník • Zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov • Zákona č. 582/2004 Z. z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení neskorších predpisov • Zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty • Zákon č. 404/2011 o pobyte cudzincov a o zmene a doplnení niektorých zákonov • Zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve • Zákon č. 496/2008 Z. z. úplné znenie zákon č. 253/1998 Z. z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov Kategórie príjemcov: Daňový úrad - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle: Zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, Súdy, OČTK - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Zákona 301/2005 Z. z. trestný poriadok v znení neskorších predpisov, Zákona č. 162/2015 Z. z. správny súdny poriadok v znení zákona č. 88/2017 Z. z., Zákona č. 125/2016 Z. z., Zákona o niektorých opatreniach súvisiacich s www.certov.eu prijatím Civilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku a Správneho súdneho poriadku a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Oprávnený orgán štátu - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Lehoty na vymazanie osobných údajov: Vaše osobné údaje uchovávame v zmysle osobitného predpisu a platného Registratúrneho plánu a poriadku zverejneného na webovom sídle v sekcii Ochrana osobných údajov.

 

D., Účel spracúvania osobných údajov pri zasielaní marketingových ponúk

V rámci činností prevádzkovateľa dochádza ku spracúvaniu osobných údajov za účelom evidencie klientov, ktorí súhlasili so zasielaním marketingových ponúk. Dotknutými osobami sú: Klienti Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko, email, telefónne číslo Právny základ spracúvania osobných údajov: Súhlas dotknutej osoby, ktorý dotknutá osoba poskytla dobrovoľne a kedykoľvek ho môže odvolať na adrese: marketing@certov.eu Kategórie príjemcov: Súdy, OČTK -spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Zákona 301/2005 Z. z. trestný poriadok v znení neskorších predpisov, Zákona č. 162/2015 Z. z. správny súdny poriadok v znení zákona č. 88/2017 Z. z., Zákona č. 125/2016 Z. z., Zákona o niektorých opatreniach súvisiacich s prijatím Civilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku a Správneho súdneho poriadku a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Oprávnený orgán štátu - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Všeobecného nariadenia o ochrane údajov, e-mailová brána. Lehoty na vymazanie osobných údajov: Osobné údaje budú spracúvane počas trvania súhlasu so zasielaním marketingových ponúk.

 

E., Účel spracúvania osobných údajov v evidencii reklamácií

V rámci činností prevádzkovateľa dochádza ku spracúvaniu osobných údajov za účelom vybavovania reklamácií. Dotknutými osobami sú: Klienti a osoby uplatňujúce si reklamáciu Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko, titul, bydlisko, telefón, e-mail a popis reklamácie Právny základ spracúvania osobných údajov: • Zákon č. 250/2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa www.certov.eu • Zákon č. 372/1990 Z.z. o priestupkoch v znení neskorších predpisov a iné súvisiace všeobecne záväzné právne predpisy • Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov Kategórie príjemcov: SOI - Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov, Zákon č. 128/2002 Z.z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Súdy, OČTK - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa, a to v zmysle Zákona 301/2005 Z. z. trestný poriadok v znení neskorších predpisov, Zákona č. 162/2015 Z. z. správny súdny poriadok v znení zákona č. 88/2017 Z. z., Zákona č. 125/2016 Z. z., Zákona o niektorých opatreniach súvisiacich s prijatím Civilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku a Správneho súdneho poriadku a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Oprávnený orgán štátu - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Lehoty na vymazanie osobných údajov: Vaše osobné údaje uchovávame v zmysle osobitného predpisu a platného Registratúrneho plánu a poriadku, ktorý je k nahliadnutiu na recepcii hotela.

 

F., Účel spracúvania osobných údajov v evidencii klientov využívajúcich predplatených poukazov a lístkov

V rámci činností prevádzkovateľa dochádza ku spracúvaniu osobných údajov za účelom predaja poukazov a lístkov Dotknutými osobami sú: Klienti, Zamestnanci Zoznam osobných údajov: titul, meno, priezvisko, bydlisko, telefónne číslo, email, číslo občianskeho preukazu, dátum narodenia Právne základy spracúvania osobných údajov: Kúpna zmluva, Daňový doklad Kategórie príjemcov: Súdy, OČTK - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Zákona 301/2005 Z. z. trestný poriadok v znení neskorších predpisov, Zákona č. 162/2015 Z. z. správny súdny poriadok v znení zákona č. 88/2017 Z. z., Zákona č. 125/2016 Z. z., Zákona o niektorých opatreniach súvisiacich s prijatím Civilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku a Správneho súdneho poriadku a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Oprávnený orgán štátu - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Lehoty na vymazanie osobných údajov: Vaše osobné údaje uchovávame v zmysle osobitného predpisu a platného Registratúrneho plánu a poriadku zverejneného na webovom sídle v sekcii Ochrana osobných údajov www.certov.eu

 

G., Účel spracúvania osobných údajov v databáze fotografií

V rámci činností prevádzkovateľa dochádza ku spracúvaniu osobných údajov (fotografií a videozáznamu) za účelom prezentovania činnosti prevádzkovateľa Dotknutými osobami sú: zamestnanci, klienti, dodávatelia Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko, fotografia Právny základ spracúvania osobných údajov: Súhlas dotknutej osoby, ktorý dotknutá osoba poskytla dobrovoľne a kedykoľvek ho môže odvolať na adrese: marketing@certov.eu Kategórie príjemcov: Súdy, OČTK - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Zákona 301/2005 Z. z. trestný poriadok v znení neskorších predpisov, Zákona č. 162/2015 Z. z. správny súdny poriadok v znení zákona č. 88/2017 Z. z., Zákona č. 125/2016 Z. z., Zákona o niektorých opatreniach súvisiacich s prijatím Civilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku a Správneho súdneho poriadku a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Oprávnený orgán štátu - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Lehoty na vymazanie osobných údajov: Osobné údaje budú spracúvane počas trvania súhlasu s uverejňovaním fotografií.

 

H., Účel spracúvania osobných údajov v Kamerovom informačnom systéme

V rámci činností prevádzkovateľa dochádza ku spracúvaniu osobných údajov na základe osobitnej potreby a požiadavky a to najmä na ochranu verejného poriadku a bezpečnosti, odhaľovania kriminality, ochrany zdravia a majetku. Dotknutými osobami sú: zamestnanci, klienti, dodávatelia Zoznam osobných údajov: záznam z kamier Právny základ spracúvania osobných údajov: Oprávnený záujem prevádzkovateľa Kategórie príjemcov: Súdy, OČTK - spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Zákona 301/2005 Z. z. trestný poriadok v znení neskorších predpisov, Zákona č. 162/2015 Z. z. správny súdny poriadok v znení zákona č. 88/2017 Z. z., Zákona č. 125/2016 Z. z., Zákona o niektorých opatreniach súvisiacich s prijatím Civilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku a Správneho súdneho poriadku a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Oprávnený orgán štátu - www.certov.eu spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Lehoty na vymazanie osobných údajov: 90 dní

 

I., Účel spracúvania osobných údajov v evidencii uchádzačov o zamestnanie

V rámci činnosti dochádza ku spracúvaniu osobných údajov pri evidencii uchádzačov o zamestnanie Dotknutými osobami sú: Fyzické osoby – uchádzači o zamestnanie Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko, titul, trvalý pobyt, prechodný pobyt, dátum narodenia, telefónne číslo, vzdelanie, prax, e-mailová adresa, ďalšie údaje v rozsahu životopisu, motivačného listu a žiadosti o zamestnanie Právny základ spracúvania osobných údajov: súhlas dotknutej osoby Kategórie príjemcov: subjekty, ktorým osobitný predpis zveruje právomoc rozhodovať o právach a povinnostiach fyzických osôb (napr. súdy). Lehoty na vymazanie osobných údajov: 3 roky Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním; pred poskytnutím súhlasu musí byť dotknutá osoba o tejto skutočnosti informovaná. Dotknutá osoba môže súhlas odvolať rovnakým spôsobom, akým súhlas udelila. Vaše práva podľa Nariadenia EU a Zákona o ochrane údajov Považujeme za dôležité, aby ste chápali, že osobné údaje ktoré spracúvame sú vašimi údajmi a že s ich spracúvaním súvisia práva. Okrem práva odvolať súhlas so spracúvaním osobných údajov máte aj iné práva, ktoré vyplývajú z Nariadenia a Zákona o ochrane osobných údajov.

1. Právo na prístup Máte právo na poskytnutie kópie osobných údajov, ktoré o Vás máme k dispozícii, ako aj na informácie o tom, ako Vaše osobné údaje používame. Vo väčšine prípadov vám budú Vaše osobné údaje poskytnuté v písomnej listinnej forme, pokiaľ nie je z Vašej strany požadované inak. Ak ste o poskytnutie týchto informácií www.certov.eu požiadali elektronickými prostriedkami, budú vám poskytnuté elektronicky, ak to bude technicky možné.

2. Právo na nápravu Prijímame primerané opatrenia, aby sme zabezpečili presnosť, úplnosť a aktuálnosť informácií, ktoré o Vás máme k dispozícii. Ak si myslíte, že údaje, ktorými disponujeme, sú nepresné, neúplné alebo neaktuálne, prosím, neváhajte nás požiadať, aby sme tieto informácie upravili, aktualizovali alebo doplnili.

3. Právo na vymazanie Za určitých okolností máte právo nás požiadať o vymazanie Vašich osobných údajov, napríklad v prípade, ak osobné údaje, ktoré sme o Vás získali, už viac nie sú potrebné na naplnenie pôvodného účelu spracovania alebo v prípade, ak odvoláte svoj súhlas so spracovaním. Toto vaše právo je možné uskutočniť až po zvážení všetkých relevantných okolností a povinností, ako sú napr. právne a regulačné povinnosti.

4. Právo na obmedzenie spracovania Za určitých okolností ste oprávnený nás požiadať, aby sme prestali používať Vaše osobné údaje. Ide napríklad o prípady, keď si myslíte, že osobné údaje, ktoré o Vás máme, môžu byť nepresné alebo keď si myslíte, že už Vaše osobné údaje nepotrebujeme využívať. Toto vaše právo je možné uskutočniť až po zvážení všetkých relevantných okolností a povinností, ako sú napr. právne a regulačné povinnosti.

5. Právo na prenosnosť údajov Za určitých okolností máte právo požiadať nás o prenos osobných údajov, ktoré ste nám poskytli, na inú tretiu stranu podľa Vášho výberu. Právo na prenosnosť sa však týka len osobných údajov, ktoré sme od Vás získali na základe súhlasu alebo na základe zmluvy, ktorej ste jednou zo zmluvných strán.

6. Právo namietať Máte právo namietať voči spracovaniu údajov, ktoré je založené na našich legitímnych oprávnených záujmoch. V prípade, ak nemáme presvedčivý legitímny oprávnený dôvod na spracovanie a vy podáte námietku, nebudeme Vaše osobné údaje ďalej spracúvať.

7. Práva súvisiace s automatizovaným rozhodovaním Máte právo odmietnuť automatizované rozhodovanie, vrátane profilovania, z ktorého pre Vás vyplynie právny alebo podobný významný dôsledok. Prevádzkovateľ zvyčajne nepoužíva automatizované rozhodovanie alebo profilovanie.

8. Právo odvolať súhlas www.certov.eu Vo väčšine prípadov Vaše osobné údaje nespracúvame na základe Vášho súhlasu. Môže sa však stať, že v konkrétnych prípadoch o Váš súhlas požiadame. V prípadoch, kedy to urobíme, máte právo odvolať svoj súhlas s ďalším používaním Vašich osobných údajov.

9. Právo podať sťažnosť Ak chcete podať sťažnosť na spôsob, akým sú vaše osobné údaje spracúvané, vrátane uplatnenia vyššie uvedených práv, môžete kontaktovať našu Zodpovednú osobu e-mail: info@certov.eu. Uisťujeme vás, že všetky vaše podnety a sťažnosti riadne preveríme. 

 

Hodnotenia od návštevníkov​

Povedali o nás...
 

Velice příjemná obsluha, supr ubytování, pokoje čisté, vybavené. Výborný wellnes, bazén, tělocvična. Jídlo na 1* a krásná příroda. V okolí mnoho výletů jak pěšky tak nakole. Děkuji a doporučuji i rodinám s dětmi!!!

- Barbora Martinčíková

  Užili jsme si s rodinou naprosto báječný pobyt. Všichni v hotelu byli velmi milí, nic nebyl problém. Do wellnessu jsme mohli na chvili i s dcerou, ráno jsme si přispali, byla nám dochystána snídaně na přání přímo pod nos. Pokoje čisté, dostatečně vybavené, kuchyně skvělá, rozmanitá a velmi chutná. Vyžití pro rodiny s dětmi předčilo naše očekávání...

- Lucie Halfarová

 
Vynikajúci hotel. Izby pekné, čisté. Personál milý, ochotný. Jedlo fantastické a čerstvé (pozdravujeme pána kuchára aj pani kuchárku:-) Výborný bazén, určite aj welness- ten sme my nestihli ani využiť, a krásny areál, veľa atrakcií pre deti aj pre dospelých. A neopísateľne krásne prostredie. Určite sa sem vrátime.

- Kristína Slobodová

  Dnes sme sa od Vás vrátili bolo veľmi dobre. Wellness na jedničku s hviezdičkou, strava výborná, personál veľmi milý. Perfektná kuchyňa aj na terase. Krásne prostredie. Aj pre detičky veľmi vhodné. Určite ešte prídeme. Ďakujeme za vaše služby.

- Katarína Šedová

Rýchly kontakt
S čím vám pomôžeme?
Kontaktný formulár Certov.eu
Text správy:
Meno:
E-mail: *
Overovací kód: *
Správa sa odosiela ...
* - povinné polia

Silvia Furová

Recepcia


Ivetka Beneová

Recepcia