
Momentálne mimo prevádzku.
|
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
Parafín je druh vosku pochádzajúci z ropy, ktorý sa vďaka svojmu unikátnemu zloženiu stal zaujímavou prísadou v kozmetickom priemysle. Parafín je mimoriadne bohatý na minerálne látky, konkrétne železo, krémik a horčík. Takisto je cenným zdrojom vitamínu E, ktorý sa často pridáva do krémov pre zrelé ženy, pretože pomáha bojovať proti starnutiu pleti. Po ošetrení parafínom budú Vaše ruky a nohy hebkejšie, pokožka pružnejšia a aj nechty spevnejú. Navyše, kúra odstraňuje stuhnutosť v zápästiach, čiže je veľmi vhodná pre ľudí pracujúcich za počítačom. Teplota zahriateho parafínu je okolo 60°C. Najskôr sa končatiny dôkladne namasírujú. Potom ich ponoríme do tekutého teplého parafínu. Po zaschnutí počkáte približne 10 minút. Nakoniec sa parafín jednoducho zlupne, ruky a nohy sa ošetria výživným masážnym prírodným olejom.
Povedali o nás...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|